logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

About: cukursaldi.lv

cukursaldi.lv
Profile:

Website

Contact:

Email cukursaldi.lv

Posts by cukursaldi.lv

Recepte – Kanēļa āboli ar lazdu riekstiem

Šī deserta recepte ar āboliem ir viegli pagatavojama, un produkti pieejami jebkurā gadalaikā. Kā norāda receptes autors Santa Maria: “Kanēļa āboli, apcepti sviestā, papildināti ar kraukšķīgi grauzdētiem lazdu riekstiem, medu un grieķu jogurtu. Lūk, to mēs saucam par ātru, bet neaprakstāmi garšīgu desertu!” Vajadzēs; 2 tējk. Santa Maria Kanēlis, malts (vai pēc garšas. Cukursaldi.lv izmantoja […]


Rozā šokolāde

Foto: Publicitātes


Sākas labdarības akcija “Palīdzi Dakterim Klaunam būt tur, kur viņu gaida!”

Biedrība “Dr.Klauns” uzsāk savu ikgadēju labdarības akciju “Palīdzi Dakterim Klaunam būt tur, kur viņu gaida!”. Tajā ikvienam ir iespēja piedalīties, līdz 29. aprīlim ziedojot veikalos “Rimi Latvia” izvietotajās ziedojumu kastītēs un arī iegādājoties zīmola “Rasēns” produktus. Vēl viena jauna iespēja ir internetbankā Dakteru Klaunu darba atbalstam pieslēgt regulāro maksājumu – ziedojumu. Visi saziedotie līdzekļi tiks […]


Kā top “Laimas” rozā šokolāde?

Latvijā mīlētākais saldumu zīmols “Laima” pārsteidz ar nebijušu jaunumu “Laima Exclusive” klāstā – augstākās kvalitātes dabisko “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas ir prasmīgo meistaru roku darbs. Zīmola “Laima” attīstības tehnoloģe Monta Zalkovska atklāj, kas ir rozā šokolāde un kā tā top “Laimas” ekskluzīvo produktu ražotnē Rīgā, Miera ielā. “Ruby” šokolādi izgudrojis pasaulē vadošais Šveices šokolādes […]


5 pārgājieni gar jūru iesācējiem un izturīgajiem

Tik populāros pārgājienus gar jūru iecienījuši gan jautru kompāniju cienītāji, gan cilvēki, kuri vēlas vienatnē pārdomāt dzīvi. Šī demokrātiskā nodarbe ir pa spēkam pat iesācējiem, kuri dienā nemanot nosoļo līdz pat 20 kilometriem, Liepājas pusē pārliecinājusies Nīcas novada viesnīcas “Jūrnieka ligzda” vadītāja Liene Šalte. “Apsveicami, ka aizvien vairāk cilvēku brīvajā laikā izvēlas aktīvas nodarbes, un […]


Seminārā pārrunās jautājumus par veselīga un ilgtspējīga uztura patēriņa veicināšanu

Pasaules Veselības Organizācijas Eiropas reģionālais birojs un Rīgas Stradiņa universitāte kopā ar Ziemeļvalstu Ministru padomi no 27.februāra līdz 1.martam organizē darba semināru «Ceļā uz veselīgu un ilgtspējīgu pārtikas sistēmu izveidi Baltijas valstīs» ar mērķi pārrunāt situāciju uztura jautājumos un PVO rekomendāciju īstenošanu Latvijā un citās Baltijas jūras reģiona valstīs. Visā pasaulē pieaug mūža ilgums, tomēr […]


Pavasarī imūnsistēmu stiprinām ar medu

Pavasarī imūnsistēmu labi var stiprināt arī ar medu. Jāatceras, ja pievieno medu tējai, tad tikai siltai. Karstā tējā medus, visticamāk, zaudēs savas labās īpašības. Ne velti saka: “Laba nevajag daudz!”, un tas ir arī par medu. Medus darbojas kā antioksidants, bet reizē satur arī cukuru. Pietiks ar dažām tējkarotēm dienā, lai gan sevi iepriecinātu ar […]

Read | No Comments | Tags: Idejas

Ne tikai svinības, bet arī laulību ceremonija pie jūras

Kāzas pie jūras pārsvarā izvēlas pāri, kuriem tuva ir daba, romantika, kuros mīt piedzīvojumu gars – vēlme saredzēt, kas vēl ir aiz horizonta, novērojusi viesnīcas “Jūrnieka ligzda” vadītāja Liene Šalte. “Kopš laulību var noslēgt ne tikai dzimtsarakstu nodaļās, baznīcā, bet jebkur, kur vien ir nodrošināti laulības reģistrācijai piemēroti apstākļi, bieži vien tās notiek pie jūras […]


Romantiskas trīs kārtu vakariņas var noslēgties arī ar bildinājumu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot īpašus ēdienus un dzērienus, dzīvo mūziku, bet noteikti kādam pārim vainagojas arī ar bildinājumu, liecina restorānā “Le Sommet” šefpavāres Solvitas Eberhardes vērojumi. “Romantiska atmosfēra sveču gaismā, brīnišķīgs skats pār Daugavu no 11. stāva uz naksnīgo Vecrīgu, kā arī īpašās trīs kārtu vakariņas […]


Balttour tūrisma izstādē izbauda arī jaunas garšas

Latvijas reģionu piedāvājums izstādē “Balttour 2019”, Ķīpsalā, kā katru gadu, bija ļoti daudzveidīgs. Netrūka arī dažāda kulinārā mantojuma un jaunu gardumu piedāvājuma, ar ko katrs reģions lepojas. Gardumus bija sarūpējuši arī ārzemju uzņēmumi. Trīs dienās hallē “Atklāj Latviju!” varēja uzzināt par jaunajiem tūrisma piedāvājumiem Latvijas reģionos, kā arī par esošajiem tūrisma maršrutiem, apskates vietām, pilīm, […]


next page

Kategorijas