logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

About: cukursaldi.lv

cukursaldi.lv
Profile:

Website

Contact:

Email cukursaldi.lv

Posts by cukursaldi.lv

Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm

Pagatavošana 4 porcijas Laiks: 2 h 15 minūtes Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām. 1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti. 2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima […]


Bezē cepumi

Pagatavošana 4 porcijas Laiks: 1 h 20 minūtes Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Siltu mīklu sakuļ ūdens peldē, lai iegūtu perfektu tekstūru. Bezē cepumi ir lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci. 1. Uzkarsējiet cepeškrāsni 130°C. 2. Putojiet olbaltumus ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā. […]


Investē 20 000 eiro “Selga Nature” sortimenta attīstībā

Latvijā vadošais šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmums “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” investējis 20 tūkstošus eiro zīmola “Selga” alternatīvo uzkodu sortimenta “Selga Nature” pilnveidē un attīstībā. “Selga Nature” kolekcija piedāvā četrus unikālus produktus, kas gatavoti no bagātīgiem pilngraudiem, bez palmu eļļas un konservantiem. “Sekojot mūsdienu tendencēm un klientu vēlmēm, zīmols “Selga” […]


Pēc 60 gadiem kafijas krūmi var izzust – garšas ziņā nekas nespēs aizstāt kafiju

Līdz 2050. gadam pasaulē izplatītākās un kvalitatīvākās Arabikas šķirnes kafijas audzēšanai piemērotās platības kalnos var samazināties par 50%, vēl pēc 20 gadiem izzūdot pavisam, un aptuveni 25 miljonus mazo kafijas audzētāju atstājot bez ģimenes rūpala un vienīgā iztikas avota. Somijas kafijas ražošanas ģimenes uzņēmums Paulig, izprotot šo globālo problēmu, eksperimentālā kārtā kopā ar Pasaules baristu […]


Eklēri

Foto: Daina Vārpiņa


Kafejnīcas “Noslēpumu dārzs” apmeklētāji gaidīti ar kafijas biezumiem un domām par ilgtspējību

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā atklāta kafejnīca ar noteikumiem “Noslēpumu dārzs”, ko radošā apvienība “Skudras metropole” organizē sadarbībā ar Paulig un Kuk Buk restorānu, radot šī pavasara iedvesmojošāko un romantiskāko vietu Rīgā. Ikviens no kafejnīcas pirmajiem viesiem saņēma Paulig dāvāto kafijas stādu, ko turpmāk audzēt mājās kā ilgtspējības simbolu. Savukārt turpmāk apmeklētāji varēs ilgtspēju veicināt, atnesot […]


Īsta vaniļa desertiem un kūkām kā punkts uz i

Siltais laiks tā vien mudina pamieloties ar kaut ko gardu un smaržīgu un dažādi – ar vaniļu pagatavoti ēdieni, kā arī dzērieni labi iederēsies svinīgos pasākumos, brīvdienu pusdienās. Vaniļa ir ļoti izplatīta un iecienīta garšviela, ko var izmantot ne tikai desertu, konditorijas izstrādājumu gatavošanai, jo jaunākās tendences liecina, ka šefpavāri iekļauj to arī pamatēdiena receptēs, […]


Jauniešu ballītēs ar draugiem iecienīti TEX MEX ēdieni – pirmajā vietā kukurūzas čipsi

Jaunieši dzimšanas dienu svinībās un citās ballītēs labprātāk izvēlas ātri pagatavojamas uzkodas u.c. ēdienus, kādi ir arī meksikāņu virtuves Tex Mex ēdieni. Popularitātes ziņā pirmo vietu ieņem kukurūzas čipsi ar pašu gatavotām mērcēm, kam seko Tako, Tortiļas un Fahitas. “Jaunieši ballītēs lielāko vērību pievērš jautrībai, mūzikai, un bieži vien ēdienam ir otršķirīga nozīme, tomēr bez […]

Read | No Comments | Tags: Idejas

Konfektes

Foto: Daina Vārpiņa


Par 190% pieaug pieprasījums pēc “Laimas” ekskluzīvās produkcijas

2018. gada pirmajos trīs mēnešos par 190% pieaudzis pieprasījums pēc Latvijā mīlētākā saldumu zīmola “Laima” ekskluzīvās produkcijas, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn. Papildus tam šogad pieaudzis arī šī segmenta eksporta apjoms – kopumā par 48% salīdzinājumā ar 2017. gada pirmajiem trīs mēnešiem. Lielākais pieaugums vērojams tieši Lietuvas un Slovākijas eksporta tirgos. Pārdošanas apjoma pieaugumu gan […]


next page

Kategorijas