logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Lienes Zemītes ogu mafini

July 20th, 2015  |  Publicēts iekš Receptes

Beļģijas šokolāde
Pagatavošana

1. Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, cukuru.

2. Sakuļ jogurtu ar olu un pienu, pievieno miltiem un izmaisa. Tad iemaisa šokolādes gabaliņus un ogas.

3. Ar krēmveida konsistences mīklu piepilda mafinu formiņas līdz aptuveni 2/3, jo cepot, mafini uzpūtīsies.

4. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180°C aptuveni 20 -30 minūtes.

Vajadzēs

200 g miltu

2 tējkarotes cepamā pulvera

75 g gaišā Muscovado cukura

200 g grieķu jogurta

4 ēdamkarotes saulespuķu vai augu eļļas

150 g piena

1 ola

200 g šokolāde

Ogas (ķirši vai avenes, kazenes vai mellenes)

Sveiciens no Rīgas Lutera draudzes nometnes gardumu darbnīcas vadītājas Lienes Zemītes!
Foto: Cukursaldi.lv

 

Komentāri

Kategorijas