logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu

December 23rd, 2016  |  Publicēts iekš Receptes

saffransrulltarta
Pagatavošana

Ātri pagatavojams Ziemassvētku našķis ir biskvīta rulete ar safrānu un brūkleņu krēmu, pārkaisīta ar cukuru. Lieliska pasniegšanai pie kafijas!

Uzkarsējiet krāsni līdz 250 °C. Uz 30×40 cm plāts uzlieciet cepampapīru.

Sakuliet olas un cukuru līdz tiešām čaganai masai.

Iemaisiet miltos cepamo pulveri!

Pievienojiet mīklai ūdenī izšķīdinātu safrānu un miltus, viegli samaisiet!

Izklājiet mīklu uz plāts un cepiet uzreiz krāsns vidējā daļā 5 minūtes!

Sakuliet krēmu, ne pārāk cietu. Pievienojiet brūkleņu ievārījumu un samaisiet!

Uzlieciet kūku uz iecukurota cepampapīra, apakšējo daļu pārsmērējiet ar aukstu ūdeni, lai varētu noņemt cepampapīru, kad kūka būs izcepusies.

Uzklājiet brūkleņu krēmu virs kūkas, pirms tā pilnībā atdzisusi un sarullējiet!

Ļaujiet ruletei kādu brīdi pastāvēt uz papīra, pirms to griežat šķēlēs un pasniedziet!

Vajadzēs

1 pac. Santa Maria Safrāns
3 gab. olas
1.5 dl granulēts cukurs
2 dl kviešu milti
1 tējk. Santa Maria cepamais pulveris
1 ēd.k. ūdens
4 dl putukrējums, 40%
1.5 dl brūkleņu mērce

Foto un recepte: http://www.santamariaworld.com/lv/

 

Komentāri

Kategorijas