logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Marinētas zemenes ar TELLICHERRY pipariem un kanēli, vieglu balzamiko etiķi

July 28th, 2017  |  Publicēts iekš Receptes

Marinētas zemenes ar TELLICHERRY pipariem un kanēli, vieglu balzamiko etiķi lieliski garšos ar pankūkām vai vaniļas saldējumu.

Pagatavošana

1. Notīri zemenes.

2. Uzvāri ūdeni, pievieno kanēļa standziņas, svaigi samaltus piparus, cukuru un balzamiko etiķi.

3. Vāri tik ilgi,kamēr marinādes apjoms ir samazinājies uz pusi.

4. Ieliec zemenes burkā un aplej ar atdzesētu marinādi.

Vajadzēs

(4 porcijām)

700 g zemenes
4 tējk. SANTA MARIA malts kanēlis
4 g. Santa Maria Tellicherry Black Pepper
400 ml balzamiko etiķis
400 ml ūdens
300 g. cukurs

Foto: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas