logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Bezē cepumi

June 1st, 2018  |  Publicēts iekš Receptes


Pagatavošana

4 porcijas
Laiks: 1 h 20 minūtes
Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Siltu mīklu sakuļ ūdens peldē, lai iegūtu perfektu tekstūru. Bezē cepumi ir lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci.

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni 130°C.

2. Putojiet olbaltumus ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.

3. Rūpīgi putojiet mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņemiet bļodu no plīts un turpiniet putot, līdz mīkla ir atdzisusi.

4. Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.

5. Lieciet mīklu uz cepamā papīra ar karoti vai konditorejas maisiņu.

6. Cepiet aptuveni 1 stundu. Bezē cepumiem jābūt kraukšķīgais virskārtai un mīkstam vidiņam.

Vajadzēs

dl granulētais cukurs
šķipsniņa sāls
tējk. citrona sula
1 gab. olu baltums

Foto: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas