logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm

June 1st, 2018  |  Publicēts iekš Receptes

folder


Pagatavošana

4 porcijas
Laiks: 2 h 15 minūtes
Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.

1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru apmēram pusminūti.
2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
4. Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

Vajadzēs

Pannakota
400 ml Santa Maria Coconut Milk
2 dl putukrējums
1.3 dl želejas cukurs, dažādi
1 tējk. vaniļas cukurs
2 gab. laima miziņa

Garnējums

250 g svaigas zemenes
1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas

Foto: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas