logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Kokosriekstu piena siera kūka

January 24th, 2020  |  Publicēts iekš Receptes

Sastāvdaļas

250 g cepumi

2 iepakojumi Santa Maria Coconut Cream 250ml

100 g kokosriekstu eļļa

190 ml pūdercukurs

1 tējk. Santa Maria Vaniļas cukurs

2.5 tējk. Santa Maria Pārtikā lietojams želatīns

svaigas ogas

Pagatavošana:

  1. Bļodiņā želatīnu aplej ar istabas temperatūras ūdeni un atļauj uzbriest.
  2. Sasmalcina cepumus (var virtuves kombainā), pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu, samaisa. Ber kūkas formā un ar karoti kārtīgi nopresē.
  3. Bļodā lej kokosriekstu pienu, pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, samaisa.
  4. Silta ūdens peldē izkausē uzbriedušo želatīnu, līdz tas ir šķidrs, un nav kunkuļu.
  5. Želatīnu pievieno kokosriekstu piena masai, samaisa.
  6. Masu lej pāri cepumu kārtai un visu liek ledusskapī vismaz uz 2h.
  7. Pasniedz ar svaigām ogām.

Foto: Publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas