logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Putra ar burkānu krēmu

April 17th, 2020  |  Publicēts iekš Saldās ziņas

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

100 g griķi

100 g pērļu grūbas

100 g prosas putraimi

baltās pupiņas

1 l dārzeņu buljons

5 gab. burkāni

1 gab. sīpols

100 g sviests

Santa Maria Fahitas garšvielu maisījums

dilles

sāls

Santa Maria Tellicherri melnie pipari

Pagatavošana

  1. Griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas izvāriet atsevišķi.
  2. Katliņā ar eļļu un gabaliņu sviesta apcepiet smalki sagrieztu sīpolu un burkānus.
  3. Pārlejiet buljonu un sautējiet aptuveni 20 minūtes. Dārzeņus sablenderējiet līdz viendabīgai masai, iegūstot burkānu krēmu.
  4. Katlā samaisiet izvārītos griķus, pērļu grūbas, putraimus un pupiņas, pielieciet burkānu krēmu, garšvielas, sāli, piparus.
  5. Visu samaisiet un uzsildiet nelielā temperatūrā, pievienojiet dilles. 

Foto: Santa Maria publicitātes foto

 

Komentāri

Kategorijas