logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Vistas šķiņķīši Vidusjūras garšās

April 22nd, 2020  |  Publicēts iekš Receptes

Porciju skaits – 4

Vienkārša recepte marinētu un zeltaini apceptu vistas šķiņķīšu pagatavošanai ar saulē kaltētiem tomātiem, papriku, sīpolu un citronu. Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi!

Sastāvdaļas

4 vistas šķiņķīši

2 ēd.k. Santa Maria Vidusjūras garšaugu maisījums

2 citroni

2 tomāti

1 sarkanā paprika

150 g fetas siera

1 sarkanais sīpols

sauja saulē kaltētu tomātu

2 ēd.k. olīveļļas

neliela buntīte pētersīļu

Pagatavošana

1.     Vistas šķiņķīšus apber ar Vidusjūras garšaugu maisījumu un iemarinē uz 30 minūtēm.

2.     Dārzeņus sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

3.     Vienam citronam norīvē miziņas uz smalkās rīves.

4.     Pannā uzkarsē eļļu, un liek apcepties vistas šķiņķīšus zeltainus no abām pusēm.

5.     Pannā pievieno sagrieztus sīpolus, 2 citronu šķēlītes un saulē kaltētos tomātus. Pievieno arī sagrieztas paprikas un tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns apmēram 35 minūtes.

6.     Beigās pārbirdina fetas sieru un pētersīļiem.

7.     Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi. 

Foto un video: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas