
Porciju skaits – 4
Pagatavo karstu, krāsainu uzkodu – liellopu gaļas rullīšus ar dārzeņiem!
Sastāvdaļas
2 ēd.k. Santa Maria Gaļas kopējā garšviela
800 g liellopu karbonādes
2 ēd.k. sojas mērces
2 sarkanie sīpoli
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
200 g sparģeļu
1 čili pipars
2 daiviņas ķiploku
Pagatavošana
- Karbonādes gabalus sagriež plānās šķēlēs un iemarinē uz 30 minūtēm gaļas kopējās garšvielas un sojas maisījumā.
- Visus dārzeņus sagriež stienīšos – papriku un sīpolus.
- Katrā gaļas šķēlē liek dažādas krāsas dārzeņu stienīšus, sparģeļus un satin, beigās aizspraužot ar kociņu vai sasienot ar pārtikas diegu.
- Pannā uzkarsē mazliet eļļas un apcep ķiploka daiviņas un čili piparus, lai eļļai piešķirtu garšu.
- Pannā liek cepties gaļas rullīšus un cep aptuveni 2–3 minūtes no katras puses, līdz tie apcepušies zeltaini. Tad cep līdz 190 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes.
- Pasniedz karstus kā uzkodu.
Video recepte
Foto un video: Santa Maria publicitātes
Komentāri