
Načo plate ar kraukšķīgiem načo, tako malto gaļu, halapenjo un krēmīgu sieru. Pasniedziet ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo
1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums
1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g
400 g malta liellopa gaļa
1 ēdk. eļļa
100 ml ūdens
Pagatavošana
- Apcepiet malto gaļu. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes.
- Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo. Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.
- Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.
Foto: Santa Maria publicitātes
Komentāri