logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Recepte – Načo plate

July 13th, 2020  |  Publicēts iekš Receptes

Načo plate ar kraukšķīgiem načo, tako malto gaļu, halapenjo un krēmīgu sieru. Pasniedziet ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo

1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums

1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g

400 g malta liellopa gaļa

1 ēdk. eļļa

100 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Apcepiet malto gaļu. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes.
  2. Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo. Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.
  3. Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu. 

Foto: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas