Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
800 g tomāti
30 gab. Santa Maria kadiķu ogas
8 gab. Santa Maria Lauru lapas
1 tējk. Santa Maria Čili eksplozija
360 ml vīnogu kauliņu eļļa
10 daiviņas ķiploki
svaigs baziliks
Pagatavošana
- Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
- Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.
- Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.
- Uzber Čili eksplozija garšvielu un sāli.
- Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180’C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
- Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.
- Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.
Foto: Santa Maria publicitātes
Komentāri