logo image
Seko mums facebook.com Seko mums twitter.com Cukursaldi.lv RSS

Recepte -Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē

July 27th, 2020  |  Publicēts iekš Receptes

Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas

800 g tomāti

30 gab. Santa Maria kadiķu ogas

8 gab. Santa Maria Lauru lapas

1 tējk. Santa Maria Čili eksplozija

360 ml vīnogu kauliņu eļļa

10 daiviņas ķiploki

svaigs baziliks

Pagatavošana

  1. Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
  2. Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.
  3. Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.
  4. Uzber Čili eksplozija garšvielu un sāli.
  5. Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180’C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
  6. Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.
  7. Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.

Foto: Santa Maria publicitātes

 

Komentāri

Kategorijas