
Svelmainās vasaras dienās grūti iedomāties ko labāku par atvēsinošu saldējumu. Piedāvājam recepti gardam zemeņu un kokosriekstu desertam, ko pagatavot varēs ikviens.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
600 g zemenes
2 iepakojumi Santa Maria Kokosriekstu piens, krēmveida
50 ml šķidrs medus
0.25 buntīte melisa
1 gab. citrona sula un miziņa
vafeļu glāzītes
Pagatavošana
- Ievietojiet kokosriekstu krēmveida pienu ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Sablendējiet visas sastāvdaļas, līdz iegūstat krēmīgu masu.
- Ielieciet sablendēto masu saldētavā.
- Saldējumu pasniedziet vafeļu glāzītēs vai bļodiņās!
Foto: Santa Maria publicitātes
Komentāri