
Tako (takos, taco vai tacos) biešu tortiljā ar veģetāru pildījumu ar svaigu laima un čili garšu, piedevām un salātiem.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
Pildījums
450 gaugu izcelsmes proteīns
1 ēdk. eļla
1 paciņa Santa Maria Čili un laima tako garšvielu maisījums
1ēdk. ūdens
Piedevas
200 g zaļie salāti
200 g kokteiļtomāti
200 ml gvakamole
150 g marinēti sarkanie sīpoli
100 ml Santa Maria Sarkano tomātu salsa (vidēji asa)
1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortilja ar bietēm
Pagatavošana
- Apcep veģetāro proteīnu (vai vistas gaļu) eļļā sakarsētā pannā, līdz tas ir zeltains un izcepies.
- Samazini temperatūru, pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Uzliec vāku.
- Pasniedz ar piedevām biešu tortiljā.
Foto: Publicitātes
Komentāri