
Ratatouille – viegla un aromātiska dārzeņu sautējuma recepte. Pasniedziet atsevišķi vai, piemēram, kopā ar svaigi ceptu vistas gaļu.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas
1 gab. cukīni
1 gab. baklažāns
1 gab. sarkanā paprika
1 gab. sīpols
3 daiviņas ķiploki
2 gab. Santa Maria lauru lapas
1 tējk. Santa Maria Timiāns
1 tējk. Santa Maria Rozmarīns
1 ml Santa Maria Melnie pipari, malti
0.5 tējk. Santa Maria Akmens sāls
400 g sasmalcināti tomāti
1.5 ēd.k. cukurs
2 ēd.k. baltvīna etiķis
olīveļļa
Pagatavošana
Pannā ielejiet olīveļļu, ieberiet sagrieztu cukīni, baklažānu, sarkano papriku, dzelteno sīpolu, ķiploku un cepiet tik ilgi, līdz dārzeņi iegūs skaistu nokrāsu. Apceptos dārzeņus pārberiet katliņā, pielieciet lauru lapas, garšaugus, piparus un vēl nedaudz pacepiet. Pievienojiet sasmalcinātos tomātus, cukuru un pielejiet baltvīna etiķi.
Pasautējiet vēl 20 minūtes!
Pasniedziet atsevišķi vai, piemēram, kopā ar svaigi ceptu vistas gaļu.
Foto: Santa Maria publicitātes
Komentāri